Streekmarkt

afbeelding streekmarkt-01-01

Wegens het succes van onze streekmarkten in de lente en zomer van 2014, hebben we samen met onze eerste streekambassadeurs besloten om deze in 2015  voort te zetten!

U bent van harte welkom van 11.00-15.00 op :
maandag 6 april (2e Paasdag)
zondag 3 mei
zondag 7 juni
zondag 5 juli
zondag 2 augustus
zondag 6 september
om inkopen te doen of gewoon lekker te komen proeven en genieten. Het terras van de beeldentuin en Café bij de Paters blijft na afloop tot 19 uur geopend voor een gezellige borrel of een kop koffie.

De bedoeling van deze streekmarkt is om bio consumenten uit Maastricht en het heuvelland kennis te laten maken met bio producenten uit hun regio. Op de streekmarkt kunnen hun producten geproefd en gekocht worden. Naast de verkoop van lokale bio producten zullen er ook ‘boeren’ activiteiten worden georganiseerd als een biggen race, en haantjes kraaien en zal een orkest een muzikale bijdrage leveren.

In verband met de parkeerdrukte, willen we iedereen uit de directe omgeving vragen om op de fiets of lopend naar het Landgoed te komen.

Voor meer informatie over deelname aan de streekmarkt kunt u terecht bij Coen Reinders. Coen@landgoedheerdeberg.nl  of +31 (0)6 39492068

Advertenties